HARMONOGRAM PRACY

 

 

 
 

 

Sekretariat
 7:30 – 15:30
Intendent
 7:30 – 14:30
Świetlica szkolna
6:30 – 16:30
Przedszkole
6:00 – 17:00
Dyplomowana Higienistka Szkolna wtorek 12:45 – 15:35
czwartek 8:00 – 15:35

LEKCJE I PRZERWY W SZKOLE

Lekcja Od Do Przerwa
0   7:50 10 min
1 8:00 8:45 10 min
2 8:55 9:40 10 min
3 9:50 10:35 15 min
4 10:50 11:35 20 min
5 11:55 12:40 15 min
6 12:55 13:40 10 min
7 13:50 14:35 5 min
8 14:40 15:25 5 min
9 15:30 16:15  

Możliwość komentowania jest wyłączona.