● STOŁÓWKA

Od 01.09.2022r. opłata za jeden obiad wynosi 4,00 zł.

Opłaty za posiłki należy wnosić za cały miesiąc z góry do piątego dnia każdego miesiąca na konto bankowe:

Bank PKO BP 98 1020 2313 0000 3402 0515 7070

W tytule przelewu należy wpisać imię i nazwisko dziecka, kwotę za ilość obiadów i miesiąc za który jest dokonywana wpłata,

np.: Jan Kowalski, 40 zł (10 obiadów), wrzesień.

JADŁOSPIS

DATAOBIAD
Pn. 30.01.Jarzynowa z ziemniakami (seler, mleko), makaron z truskawkami (jogurt naturalny), kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Wt. 31.01.Pomidorowa z ryżem ziemniaki (seler, śmietana), jajko gotowane w sosie koperkowym (jaja, mleko, gluten), surówka marchewka z jabłkiem kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Śr. 1.02.Rosół z makaronem,(seler) ziemniaki, kotlet drobiowy, (jajko, gluten), kalafior gotowany kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Czw. 2.02.Szpinakowa z ziemniakami (seler), mleko kasza z gulaszem kolorową papryką, ogórkiem kiszonym, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Pt. 3.02.Zupa z fasolki szparagowej z makaronem (seler, mleko) ziemniaki, ryba panierowana (ryba, jaja, gluten, jaja), mini marchewka gotowana ,kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Pn. 6.02.Żur z kiełbasą, ziemniakami (seler), naleśniki z dżemem (gluten, mleko, jaja), kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Wt. 7.02.Ogórkowa z ziemniakami (seler, mleko), makaron z sosem brokułowo serowym (gluten), kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Śr. 8.02.Pieczarkowa z ziemniakami (seler, mleko), makaron z sosem spaghetti (gluten, seler), kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Czw. 9.02.Krupnik z warzywami (seler, mleko), ziemniaki,  pulpety gotowane w sosie pomidorowym (mleko, gluten), surówka z selera, kukurydzy, marchewki, pora  (seler), kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Pt. 10.02Krem z zielonego groszku z grzankami (seler, śmietana, gluten), ziemniaki, ryba panierowana (ryba, jaja, gluten), surówka z kiszonej kapusty, marchewki, cukrem, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)


REGULAMIN STOŁÓWKI – kliknij

ZARZĄDZENIE STOŁÓWKA SP18 – kliknij

ZARZĄDZENIE STOŁÓWKA MP24 – kliknij


Ilość dni     płatność personel      płatność dzieci
1   11,924,00
223,848,00
335,7612,00
447,6816,00
559,6020,00
671,5224,00
783,4428,00
895,3632,00
9107,2836,00
10119,2040,00
11131,1244,00
12143,0448,00
13154,9652,00
14166,8856,00
15178,8060,00
16190,7264,00
17202,6468,00
18214,5672,00
19226,4876,00
20238,4080,00
21250,3284,00
22262,2488,00
23274,1692,00

Dodatkowe zasady korzystania ze stołówki szkolnej w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19

  1.  Przed wejściem na stołówkę należy umyć ręce, następnie założyć osłonę ust i nosa zdezynfekować ręce.
  2. Spożywanie posiłku odbywać się będzie zgodnie z harmonogramem.
  3. Uczeń spożywa cały obiad podczas jednej tury obiadowej.
  4. Spożywanie posiłku odbywać się będzie w wyznaczonym  miejscu (kółko naklejone na blacie ). Uczeń siada przy stolę i zdejmuję osłonę ust i nosa
  5. Sztućce i kompot  będą wydawane bezpośrednio do rąk przez obsługę w okienku.
  6. Zakaz wnoszenia na stołówkę niepotrzebnych  rzeczy.

Możliwość komentowania jest wyłączona.