STOŁÓWKA

Opłata za obiady za miesiąc styczeń dla każdego ucznia będzie wyliczana indywidualnie, w związku z tym proszę o sprawdzanie wiadomości na dzienniku elektronicznym. Ewentualnie proszę o kontakt telefoniczny.

Koszt jednego obiadu dla ucznia pozostaje bez zmian – 3,00 zł

Opłaty za posiłki wpłaca się na konto bankowe numer konta Banku PKO BP 98 1020 2313 0000 3402 0515 7070

– w tytule przelewu napisać imię nazwisko dziecka, kwotę za ilość obiadów i miesiąc, np. Jan Kowalski, 63zł (21 obiadów), styczeń


Z poważaniem
Anna Kazik
Intendent
ZSP nr 1


Koszt jednego obiadu dla ucznia – 3zł

Opłaty za posiłki wpłaca się na konto bankowe numer konta Banku PKO BP 98 1020 2313 0000 3402 0515 7070

– w tytule przelewu napisać imię nazwisko dziecka, kwotę za ilość obiadów i miesiąc, np. Jan Kowalski, 63zł (21 obiadów), wrzesień

W sprawie szczegółowych rozliczeń proszę o kontakt z intendentem. Niektórzy uczniowie mają nadpłaty.

Dodatkowe zasady korzystania ze stołówki szkolnej

  1.  Przed wejściem na stołówkę należy umyć ręce, następnie założyć osłonę ust i nosa zdezynfekować ręce.
  2. Spożywanie posiłku odbywać się będzie zgodnie z harmonogramem.
  3. Uczeń spożywa cały obiad podczas jednej tury obiadowej.
  4. Spożywanie posiłku odbywać się będzie w wyznaczonym  miejscu (kółko naklejone na blacie ). Uczeń siada przy stolę i zdejmuję osłonę ust i nosa
  5. Sztućce i kompot  będą wydawane bezpośrednio do rąk przez obsługę w okienku.
  6. Zakaz wnoszenia na stołówkę niepotrzebnych  rzeczy.

Regulamin stołówki

DataObiad
Pn. 24.01Grochówka (seler) z ziemniakami i kiełbasą, ryż z truskawkami i jogurtem naturalnym (truskawki, mleko), kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Wt. 25.01Pieczarkowa z makaronem (seler, śmietana, gluten), ziemniaki, kotlet de volaille (ser żółty, jaja, masło, gluten), fasolka zielona gotowana, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Śr. 26.01Brokułowa z lanym ciastem (seler, jaja, gluten), ziemniaki, pulpety w sosie pomidorowym (jaja, gluten, śmietana, masło), kalafior gotowany, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Czw. 27.01Porowa z ziemniakami (seler, śmietana), kasza gryczana, gulasz wieprzowy, buraczki gotowane, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Pt. 28.01Dyniowa z grzankami (seler, śmietana, masło, gluten), ziemniaki, ryba panierowana (jaja, ryba, gluten), surówka z kapusty kiszonej z marchewką, kukurydzą, jabłkiem, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Pn. 31.01Krupnik z warzywami (seler, śmietana), ziemniaki, jajko gotowane w sosie koperkowym (jaja, śmietana, gluten), marchewka z jabłkiem, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Wt. 01.02Barszcz z makaronem (seler, śmietana, gluten), ziemniaki, kotlet mielony (jaja, gluten), surówka z ogórków kiszonych, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Śr. 02.02Pomidorowa z ryżem (seler, śmietana), ziemniaki, pieczeń z indyka, kapusta biała gotowana z boczkiem, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Czw. 03.02Zupa z czerwonej soczewicy z ziemniakami (seler), makaron (gluten), kurczak w sosie serowym z papryką (ser topiony, śmietana), kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)
Pt. 04.02Grysikowa z kapustą włoską (gluten, seler), ziemniaki, ryba panierowana (ryba, jaja, gluten), marchewka gotowana, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia)

Możliwość komentowania jest wyłączona.