Szanowni Rodzice, opłata za miesiąc czerwiec będzie wyliczana indywidualne. Proszę o cierpliwość oraz o sprawdzanie poczty na dzienniku elektronicznym.
Proszę również o niezaokrąglanie kwoty za obiady.
Opłaty za posiłki wpłaca się na konto bankowe numer konta Banku PKO BP 98 1020 2313 0000 3402 0515 7070
w tytule przelewu napisać imię nazwisko dziecka, kwotę za ilość obiadów i miesiąc.
Z poważaniem
Anna Kazik
Intendent
ZSP nr 1
Odpłatności za żywienie – Stołówka Szkolna | ||
personel | 11,42 | |
dziecko | 3,50 | |
Ilość posiłków | Opłata personelu | Opłaty uczniów |
1 | 11,42 | 3,50 |
2 | 22,84 | 7,00 |
3 | 34,26 | 10,50 |
4 | 45,68 | 14,00 |
5 | 57,10 | 17,50 |
6 | 68,52 | 21,00 |
7 | 79,94 | 24,50 |
8 | 91,36 | 28,00 |
9 | 102,78 | 31,50 |
10 | 114,20 | 35,00 |
11 | 125,62 | 38,50 |
12 | 137,04 | 42,00 |
13 | 148,46 | 45,50 |
14 | 159,88 | 49,00 |
15 | 171,30 | 52,50 |
16 | 182,72 | 56,00 |
17 | 194,14 | 59,50 |
18 | 205,56 | 63,00 |
19 | 216,98 | 66,50 |
20 | 228,40 | 70,00 |
21 | 239,82 | 73,50 |
22 | 251,24 | 77,00 |
23 | 262,66 | 80,50 |
ZARZĄDZENIE DYREKTORA:
Dodatkowe zasady korzystania ze stołówki szkolnej
- Przed wejściem na stołówkę należy umyć ręce, następnie założyć osłonę ust i nosa zdezynfekować ręce.
- Spożywanie posiłku odbywać się będzie zgodnie z harmonogramem.
- Uczeń spożywa cały obiad podczas jednej tury obiadowej.
- Spożywanie posiłku odbywać się będzie w wyznaczonym miejscu (kółko naklejone na blacie ). Uczeń siada przy stolę i zdejmuję osłonę ust i nosa
- Sztućce i kompot będą wydawane bezpośrednio do rąk przez obsługę w okienku.
- Zakaz wnoszenia na stołówkę niepotrzebnych rzeczy.
Data | Obiad |
Pn. 13.06 | Marchewkowa z ziemniakami (seler, mleko), makaron z serem, masłem i cukrem (gluten, mleko), kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia) |
Wt. 14.06 | Groszkowa z ziemniakami (seler, mleko), kasza jęczmienną, gulasz wieprzowy, buraczki gotowane z jabłkiem, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia) |
Śr. 15.06 | Pomidorowa z makaronem (seler, mleko, gluten), ziemniaki, ryba panierowana (ryba, jaja, gluten), surówka z kapusty kiszonej z marchewką, jabłkiem i kukurydzą, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia) |
Czw. 16.06 | Boże Ciało |
Pt. 17.06 | Jarzynowa z ziemniakami (seler, mleko), placki ziemniaczane z cukrem (jaja), herbata z cytryną |
Pn. 20.06 | Ogórkowa z ryżem (seler, mleko), ziemniaki, jajko sadzone (jaja), kalafior gotowany, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia) |
Wt. 21.06 | Szpinakowa z lanym ciastem (seler, jaja, gluten), ziemniaki, ryba panierowana (ryba, jaja, gluten), warzywa gotowane, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia) |
Śr. 22.06 | Pieczarkowa z ziemniakami (seler, mleko), risotto, kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia) |
Czw. 23.06 | Grysikowa z kapustą włoską (seler), kotlet mielony (jaja, gluten), marchewka z groszkiem, ziemniaki kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia) |
Pt. 24.06 | Krupnik z warzywami i ziemniakami (seler), naleśniki z dżemem (mleko, jaja, gluten), kompot owocowy (truskawka, wiśnia, aronia) |